Location
Bangor
Client
Estate Services Business Unit
Project Value
£1,500,000
Architect
JNP Architects
Structural Engineer
R&H Design Services
Quantity Surveyor
Bruce Shaw Partnership

PSNI Enquiry Office, Vehicle dock & Exercise yard

The construction of a new vehicle dock, exercise yard, new enquiry office and associated entrance works, completed within a live police station environment. The works involved alterations and demolitions to the existing guardhouse and enquiry office, provision of reinforced pad and strip foundations, concrete floor slabs, partial steel frame, blockwork rendered external cavity walls and stud internal walls. The new building was completed with floor, wall and ceiling finishes and extensive M&E service installations, incorporating existing system such as electrical power, external lighting, CCTV and communications.

We completed external siteworks including alterations to levels to suit the new extension, paving, new and replaced bit mac roads, fencing, gates and storm and foul drainage. New car parking and landscaping works were completed including bollard type lighting and extensive planting in keeping with the environment and to assist with management and site security issues.